Tko sam ja?

Ozrenka Kamber
Ozrenka KamberAngelic Soul of Light
Terapeut cvijetnim esencijama, Acccess Bars certificirani praktičar, Reiki majstor učitelj, Karuna Reiki Majstor učitelj, Voditeljica radionica s Anđelima, autorica Mandale Duše pjesnikinja
Moje ime je Ozrenka Kamber. Za sebe često znam reći da sam Duša Putnica u potrazi za Istinom, Mudrošću i lakoćom življenja. To me putovanje Duše vodi kroz brojne različite tehnike, radionice, duhovna i životna iskustva do sve istinskije i autentičnije sebe. Svjesna sam da sam sama kreator svog Života i moj je cilj biti Svjetlost i širiti Svjetlost kroz sve što postoji. Predavati svoje znanje različitih tehnika iscijeljivanja i osobnog rasta moja je radost, a posebno kroz terapeutsko konzultativni rad s čarobnim iscijeljujućim Bachovim cvijetnim esencijama i Anđeoskim energijama.
Moja prva komunikacija s Anđeoskim svijetom počinje već u ranom djetinjstvu u kontaktu sa sestrom koja je živjela životom Anđela pod maskom, zarobljena od rođenja u invalidnom i teško bolesnom tijelu koje je napustila u mojoj petoj, a u njezinoj jedanaestoj godini života. Njezina je prekrasna Duša bila moja zvijezda vodilja u osviještavanju moje osobne duhovne biti proteklih pedesetak zemaljskih godina.
Moja čudesna igra s Anđelima produbljuje se kroz cijeli život i uvijek me iznova raduje i na poseban način obogaćuje. U svom srcu osjećam te divne energije zahvalnosti, suptilnog spokoja, radosti i brzuvjetne ljubavi koje me prate na svakom životnom koraku bez obzira da li mu ja u tom trenutku dajem pozitivan ili negativan predznak.
Posebna radost moje Duše je kada Anđeoske priče, iskustva i energije mogu podijeliti s drugim ljudima kroz iscijeljujuće tretmane, stihove, tekstove, Anđeoske zapise i kroz meditativne radionice s Anđelima.
Slušajući unutarnji glas svoje Duše pod Anđeoskim vodstvom i uz Anđeosku podršku osobna potraga dovela me do edukacije o Bachovim cvijetnim esencijama čije predivne vibracije na poseban način raduju moje Biće.
Sjajan je osjećaj kombinirati Anđeoske energije i Bachovu cvijetnu terapiju. Sinergija tih čudesnih vibracija začinjena radošću mog srca i duboke zahvalnosti prema svima koji u tom procesu sudjeluju za svoje najviše dobro dobitna je kombinacija iz koje se rađa blago i nježno iscijeljujuće djelovanje Univezuma u životima onih koji mi poklone svoje povjerenje i odluče dio svog životnog putovanja putovati sa mnom.
Bachove cvijetne esencije, moji klijenti i ja plešemo jedinstven i poseban iscijeljujući ples zagrljeni Anđelima cvijeća, Mnoštvo je predivnih svjedočanstava i pozitivnih iscijeljujućih rezultata u mom osobnom životu, životu mojih prijatelja, najuže obitelji i dragih klijenata.

ZAŠTO RADIM TO ŠTO RADIM?


Najradosniji trenutci mog Života su oni u kojima osjetim i svjedočim da sam svojim djelovanjem kroz energoterapiju, energetsko čišćenje prostora, konzultacije i radionice ostavila trag radosti, osmijeha i nade na vašim licima. Tada se moje srce proširi radosno Univerzumom i zapleše poseban ples zahvalnosti što sam imala blagoslov sudjelovati u poticanju vaših osobnih samoiscijeljenja.
Probudi se tada u meni istovremeno i poniznost i čuđenje prema predivnoj čaroliji Života i življenja i mudroj spoznaji da sam u vašim iscijeljivanjima samo inicijalna iskra koja budi vaša osobna znanja i sposobnosti samoiscijeljenja i duhovnog rasta i razvoja. Svjetlo moje Duše svijetli znatno sjajnije kada primjetim kako se u vama budi i jača i postaje sve blistavije vaše vlastito Svjetlo koje zajedno s mojim čini blještavu Svjetlost Jednote.

 ŠTO RADIM?

BACHOVE CVIJETNE KAPI

Opisujući djelovanje cvijeća dr. Edvard Bach, engleski liječnik, bakteriolog i homeopat, tvorac cvijetnih kapi je govorio:
"Ekstrakti cvijeća, poput prekrasne muzike ili bilo kojeg drugog umjetničkog djela koje donosi inspiraciju, sposobni su probuditi našu pravu prirodu i povezati nas s našom Dušom - i na takav način donijeti mir i olakšati patnju."
Bachove cvijetne esencije, moji klijenti i ja plešemo jedinstven i poseban iscijeljujući ples zagrljeni Anđelima cvijeća, Mnoštvo je predivnih svjedočanstava i pozitivnih iscijeljujućih rezultata u mom osobnom životu, životu mojih prijatelja, najuže obitelji i dragih klijenata.
 
RADIONICE S ANĐELIMA I ANĐEOSKO ISCIJELJIVANJE

Posebna je to radost, poseban je to blagoslov i posebna je to čarolija pozvati u iscijeljujuće tretmane i energetska čišćenja prostora Anđeosku družinu i njihove iscijeljujuće energije. Prepustiti im da kroz mene djeluju, iscijeljuju i blagoslove Anđeoskom Svjetlošću Duše s kojima taj trenutak rade i njihove životne i poslovne prostore.
Od srca vam svima želim da sjednete s nama u zajednički krug na nekoj od meditativnih radionica Anđeoski ples - Druženje s Anđelima i Buđenje Boginje – Buđenje Žene u meni i otplovite lahorasto, a opet duboko u susret svojem Anđelu čuvaru, u susret anđeoskom dijelu vas i vašim novim koracima na putu samoiscijeljenja i osobne samospoznaje, u susret Božanstvenoj Ženi koja jeste.
Anđeli vas očekuju :) Rasplesani su i vesele se zajedničkom druženju u Zadru ili bilo gdje drugdje gdje nas pozovete da održimo radionice :) Vesele se što će se neki od vas po prvi put malo bolje upoznati s njima :)
Dugo čekaju taj vaš poseban zajednički trenutak. :) I ja se posebno veselim našem zajedničkom druženju u Anđeoskom krugu :) Vidmo seeeee ♥


ACCESS BARS TRETMANI

U vječnoj potrazi za odgovorima na pitanje: "Tko sam Ja?" preda mnom se otvorila nova razina svjesnosti kroz Access Bars edukaciju i tretmane. Beskrajno se veselim svakom novom tretmanu i vašim i mojim promjenama :)

MANDALA DUŠE 

Mandala Duše je energetski otisak tvoje Duše kako je vidi moja Duša u trenutku dok je crtam.Mandale Duše nastaju u trenutcima posebnog meditativnog stanja, a svrha im je da gledajući svoju jedinstvenu Mandalu Duše lakše zaronite u meditativno stanje, lakše komunicirate izravno sa svojom Dušom odnosno da se lakše povežete s Božanskom biti u sebi.

KNJIGA MANDALA DUŠE

Sadrži poetske zabilješke koje su nastajale od 2005. do 2018. godine. Tiskano izdanje ugledat će Svjetlost dana i naći se u vašim rukama ove jeseni 2018. godine.


BESPLATNE RADIONICE, ISCIJELJIVANJA I KONZULTACIJE

Pratite me na facebok stranici i profilu gdje povremeno obradujem sebe i neke od vas besplatnim sudjelovanjem na radionicama, iscijeljujućim tretmanima, energetskim čišćenjem prostora, konzulatacijama i Bachovim cvijetnim esencijama.
Možemo se družiti i na besplatnim radionicama koje održavam u sklopu festivala Ritam Prirode u Park šumi Musapstan pored Zadra.

BESPLATNE MALE ONLINE DRUŽIONICE S ANĐELIMA

Na traženje vas koji ste daleko i koji niste u mogućnosti biti fizički prisutni na višesatnim Meditavnim radionicama  s Anđelima nastale su besplatne Male online Družionice s Anđelima. Održavaju se jednom mjesečno, uz ljetnu pauzu. 

VAŠA ISKUSTVA


„Prekrasna radionica, okupljanja, perfect zen. Lovely to be a part of this soul healing.“
( Radionica Druženje s Anđelima ) - Mirjana Mia Ceponja ( Zadar )
„Jedno istinski predivno iskustvo povezivanje i djeljenje Božanske ženske energije u meditativnom krugu koje od srca preporučam da iskusite. Zaista predivna vibra. Hvala vam žene Boginje!
( Radionica Buđenje Bogine – Buđenje Žene u meni ) - Geena Kuman Ušljebrka ( Zadar )

Još iskustava možete pročitati ovdje:

I NA KRAJU.... ANĐEOSKI ZAPIS ZA TEBE PUTNIČE

„Poput odraza u zrcalu možeš vidjeti samo ono što već imaš u sebi. Ako nosiš blagoslov, blagoslov Ljudske topline će grijati tvoje dane. Ako ti je srce ispunjeno Ljubavlju, Ljubav će ti otvarati životne Puteve. Ako smijehom odzvanjaš, radost ljudskog smijeha će ti rasplesati Dušu.
Ako ispred sebe u susret drugom Biću pošalješ velikodušnost, razumijevanje, toleranciju, poštovanje i iskrenost , Univerzum će ti u susret poslati srce prepuno toplog prijateljstva i čudesnost istinskog obilja. Poput eha.... što odašilješ to ti se umnoženo vraća.“

Svojim spoznajama i iskustvom stojim vam na raspolaganju i rado ću biti doprinos dobrobiti vašem Životu.

KAKO DO MENE?


OZRENKA KAMBER
E-mail: ozrenkak@gmail.com
Tel.: +385 91 241 8599
Skype: viviaslight

Duhovna edukacija Svjesnosti i Svjetlosti

listopad, 2017.

Bachove cvijetne kapi, level 1

The Bach Centre, UK

2015

Meditativne radionice - Buđenje Boginje

Anđeosko sveučilište :)

svibanj, 2004

Karuna Reiki majstor učitelj

Zadar, Karuna Reiki majstor učitelj Tihomir Loparić

2003-2005

Škola Kozmičkih Zraka i Uzašlih Majstora

Zadar, Tihomir Loparić

2018

Kreatorica Mandale Duše

Duša Univerzuma

oduvijek i zauvijek

Duša tragateljica u potrazi za Svjetlom Istine

Univerzum, Ja Jesam :)

svibanj, 2018.

Access Bars, certificirani praktičar

Access Consciousness 

2015

Družionice i meditativne radionices Anđelima

Anđeosko sveučilište :)

listopad, 2003

Reiki majstor učitelj

Zadar, Hrvatska, Reiki majstor učitelj Tihomir Loparić

oduvijek

Pjesnikinja-zapisivačica poetskih bilješki

 Poetske i Anđeoske muze  Univerzuma :)

oduvijek

Angelic Soul of Light

Univerzum, Ja Jesam

Kontakt