Biraš li i Ti konačno otpustiti te blokade koje te sputavaju u življenju radosnog života s lakoćom i otkrivanja onog tko/što Ti zaista Jesi?
Postoji posve lagan, opuštajući i ugodan način da to učiniš .... Access Bars® tretman.

Što je Access Bars?


Access Bars® je duboko opuštajući proces, bazna tehnika metode Access Consciousness®.
Za “The Bars” se kaže da su to 32 točke na glavi koje čuvaju memorirane elektromagnetske komponente svih misli, ideja, stavova, osjećaja, prosudbi, odluka i vjerovanja koje si ikada imao/la o bilo čemu, a koje Te ograničavaju u primanju, napredovanju i kreiranju života kakvog želiš i zaslužuješ. Postoje Bars točke za iscjeljivanje, tijelo, seksualnost, kreativnost, moć, kontrola, novac, tugu, radost, starenje, mir, dobrotu, zahvalnost, komunikaciju,kreativnost nade i snove itd.
Bars točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koja smo pohranili tijekom života. Bars tretman je mogućnost da sve to a lakoćom otpustiš i postaneš svjesniji/a sebe, svog života i svega oko sebe.

Što Ti može donijeti Access Bars® tretman?

- otpuštanje napetosti, tjeskobe, stresa - bolji san i koncentraciju - više energije - lakši protok energije u tijelu - bolje raspoloženje - značajno povećanje radosti i sreće - snažniji imunitet - regulaciju tjelesne težine - bolje međuljudske odnose i komunikaciju - povezanost sa sobom - veću izdržljivost - oslobađanje od starih obrazaca - otklanjanje strahova i blokada koje nas ograničavaju u življenju laganog i radosnijeg života - potpunu prisutnost i pozornost (naročito kod hiperaktivne djece i odraslih) - lakoću u tijelu - mirnoću uma - poboljšanje intuicije - povećanje kreativnosti - oslobađanje i otvaranje mogućnosti primanja u svim područjima života

Access Bars® tretman

Traje oko 60 minuta. U najgorem slučaju, osjećat ćeš se kao nakon odlične masaže . U najboljem slučaju cijeli život Ti se može promijeniti nakon samo jednog tretmana s potpunom lakoćom. Možeš postati radosnije, svjesnije Biće, možeš postati najbolja verzija sebe koja postoji i svoj život živjeti s punooooo više lakoće, radosti i obilja.

Hotel1
Hotel
Hotel
Hotel

Istraživanja

Znanstveno istraživanje vodećeg neuroznanstvenika Dr. Jeffery Fannin otkrilo je neurološke prednosti tehnike Access Bars®. Mjerenjem moždanih valova prije i poslije Bars® tretmana, dr. Fannin otkrio je da Access Bars® ima pozitivan neurološki učinak , sličan onome koji doživljavaju napredni meditanti.

Naučna istraživanja djelovanja Access Bars tretmana - Dr. Jeffrey L. Fannin
( Titlovi su i na Hrvatskom )

Djelovanje Access Bars tretmana na anksioznost i depresiju- Dr. Dain Heer & Dr. Terrie Hope
( Titlovi su i na Hrvatskom )

Što su Access Barsi?
Hrvatski prijevod

Vaša iskustva

Kontakt