"Moj kratak osvrt nakon tjedan dana korištenja osobne kombinacije i Rescue Remedy...Tjeskoba, anksioznost, pretjerana osjetljivost na sve i svakog, neprospavane noći, tablete za smirenje, alkohol i cigarete su mi bili najbolji prijatelji dugo mjeseci, a usudim se reći i koju godinu. Uz njih, konstantne negativne misli i monolozi koji se roje po glavi su me blokirale u socijalnoj interakciji s drugima i u "normalnom" funkcioniranju u svakodnevnom životu. Strah od najgoreg ishoda po mene u svim životnim poljima je bivao sve veči i veči, bez ikakvog opravdanog razloga. Kratko i jasno rečeno, udarao sam glavom u zid, ali zid nije padao. Nakon tjedan dana korištenja Bachovih kapi, osjećam ponovno "buđenje". Ponovno se smijem. Nakon 2 godine nesmijanja! Ponovno osjećam radost zbog sitnica. Ponovno pjevam dok vozim auto. Nema više negativnih misli i monologa koji su mi crpili svu energiju. Sama pomisao na alkohol kao lijek za tugu je nestala! Napokon spavam bez tableta. I sanjam ugodne snove, a ne noćne more. Zahvaljujem se gđi. Ozrenki na kapima od sveg srca. Radujem se daljnjem korištenju jer vjerujem kako ću napokon ponovno živjeti život punim plućima.“ 
T.D. ( Bachova cvijetna terapija )
„Draga Ozrenka, ja sam doista sinoć povukla se na mirno mjesto, nisam sjedila jer sam bila fizički premorena od edukacije iz tajlandske masaže, legla i pustila. Nisam ništa ni očekivala , osim što sam bila svjesna da stižu anđeli. Malo sam ih prizvala prije toga, tražim neke odgovore. Doista, u devet sati osjetila sam njihovu prisutnost, ne toliko fizički koliko je cijelu sobu okupao neki mir, spokoj i najviše od svega - radost. Ono u što sam ja uporno upadala su bile neke moje fantazije, smješkala sam se i fantazirala o svom životu kako bi htjela da izgleda u bliskoj budućnosti. Nikako se stati smješkati, nikako se uozbiljtit i postati svjesna da su ta bića tu 1f642 Iskustva korisnika | Soul Art Ono, pa iapk su tu anđeli, daj malo respekta, ozbiljnosti... ma kakvi! Radost, čista radost. ta energija je samo lagano počela nestajati i ostao je mir.“  ( Tretman Anđeoskog iscijeljivanja na daljinu )
A.D. ( Biograd )
"Osjecao sam lagane trnce po cijelome tijelu..ugodu..hladnocu u stopalima..ugodnu bol u trbuhu i glavi..nakon sto je zavrsio tretman bio sam jako zedan ali i smiren..vrlo opusten i radostan :)" ( Reiki tretman na daljinu )
 
I. K. ( Malinska )
"Prezadovoljna sam prethodnim tretmanima. Stvarno mi je puno pomoglo. Osjećam mir.
Preporuke za Reiki energiju. Svaka čast :) A Vama želim puno zdravlja i uspjeha u životu. :)" ( Reiki tretman na daljinu )
 
Hanifa Sinanović( Doboj, BiH )
"Meni ovaj put bilo drukčije, tako me opustilo da sam zaspala ko beba inace uopće nemrem,al bilo je super.Hvala puno.Stvarno lijepo iskustvo."( Reiki tretman na daljinu )
 
 
S.P. ( Mihovljan )
"Osjetila sam da energija dopire u sve čakre. Ugodna energija koja struji kroz tijelo, a onda Jako me protreslo kao da sam na visokom naponu...zatim slijedi mir i ugoda. Hvala od srca."  ( Reiki tretman na daljinu )
 
 
 
G.K.U. ( Zadar )
Vidjevši oglas za radionicu Buđenje Boginje nešto me privuklo i prijavih se za prisustvovanje. Nisam pogriješila. Iskustvo podijeljeno sa malim krugom žena, a vođeno divnom Ozrenkom bilo je izuzetno. Meditacije su možda poduge za one nenavikle na isto, no cijela radionica je inspirativna i duboko prodire u unutarnje JA. Bilo je suza, emocija, dodira duša, svega onoga što u užurbanom svijetu nedostaje. Svim otuđenim Boginjama koje su u potrazi za Sobom toplo preporučam. ( Radionica Buđenje Boginje )
 
 
 
 
 
Romana Lasan ( Zadar )
Najviše me se dojmila meditacija u kojoj smo osjećale ženu lijevo i desno od sebe. Zaista sam mogla osjetiti srca tih žena te su me preplavili osjećaji povezanosti s njima. 
Također, dojmilo me se povezivanje s ranjenim dijelom sebe i pisanje pisma tom dijelu. Radionica me napunila ženskom snagom,a i upoznala sam divne žene, s nekima sam i danas u kontaktu. Hvala od srca. 
( Radionica Buđenje Boginje )
 
 
 
 
 
I. R. ( Zadar )
"Nekada neki prostori, boravišta, okruženja, ono što trebamo nazivati domom, jednostavno ne pružaju traženo. Nakon selidbe u novi stan, imali smo drastična iskustva, no racionalizacija je sve to negirala. U jednom trenu shvatila sam da "ima tu nešto" te sam u razgovoru sa prijateljicom Ozrenkom došla do zaključka da bi životni prostor trebalo energetski očistiti. Sreća da sam to uradila, odnosno da sam je zamolila da ona to uradi, jer se promjena osjetila. Prvo samim priznanjem da "ima nešto" a zatim akcijom energetskog čišćenja, te podrškom koju je O pružila, naš dom je počeo više vibrirati kao dom, a i međuljudski odnosi su se značajno popravili. Pri svakoj promjeni boravka preporučam energetsko čišćenje prostora, vjerujte svojoj vibri. :) ( Energetsko čišćenje prostora )"
 
 
 
 
 
 
 
 
Romana Lasan ( Zadar )
"Prekrasna radionica, okupljanja, perfect zen. Lovely to be a part of this soul healing."( Radionica Druženje s Anđelima )
Mirjana Mia Ceponja ( Zadar )