Bachove cvijetne esencije

"Cvijetne api podižu naše vibracije i otvaraju kanale kojima možemo primiti Duhovnog sebe, kako bismo se snabdjeli vrlinom koja nam je potrebna i u isto vrijeme isprali grešku koja izaziva loša djelovanja. One mogu, baš kao i predivna glazba ili nešto drugo što je inspirativno, da uzdignu našu pravu prirodu i približe nas Vlastitim dušama, i samim tim nam donesu osjećaj mira, i olakšanje patnji. One ne liječe napadajući bolest, već preplavljuju naša tijela prelijepim vibracijama naše Uzvišene prirode, u čijem se prisustvu bolest topi kao snijeg na suncu. Nema izliječenja dok ne dođe do promjene u načinu percepcije, stanju duha i unutarnjem osjećaju sreće." - Dr.Edvard Bach ( 1934. godine )

Created: Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2017 20:17
Hits: 121
Last Updated: Ponedjeljak, 14 Kolovoz 2017 20:17

Za one koji okrivljuju sami sebe. Čak i kada su uspješni oni misle da su mogli napraviti bolje i nikad nisu zadovoljni svojim naporima ili rezultatima. Oni su  arljivi i mnogo pate zbog nedostataka koje si sami pripisuju. Ponekad preuzimaju odgovornost čak i za neke greške koje su počinili drugi ljudi.


Citat iz knjige: The Twelve Healers and Other Remedies – Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije – Dr. Edward Bach

Rate this article (0 Vote)