Bachove cvijetne esencije

"Cvijetne api podižu naše vibracije i otvaraju kanale kojima možemo primiti Duhovnog sebe, kako bismo se snabdjeli vrlinom koja nam je potrebna i u isto vrijeme isprali grešku koja izaziva loša djelovanja. One mogu, baš kao i predivna glazba ili nešto drugo što je inspirativno, da uzdignu našu pravu prirodu i približe nas Vlastitim dušama, i samim tim nam donesu osjećaj mira, i olakšanje patnji. One ne liječe napadajući bolest, već preplavljuju naša tijela prelijepim vibracijama naše Uzvišene prirode, u čijem se prisustvu bolest topi kao snijeg na suncu. Nema izliječenja dok ne dođe do promjene u načinu percepcije, stanju duha i unutarnjem osjećaju sreće." - Dr.Edvard Bach ( 1934. godine )

LARCH

Za one koji smatraju da nisu dovoljno dobri ili sposobni kao oni koji su oko njih, koji očekuju neuspjeh, koji misle da nikad neće uspjeti, pa stoga ne poduzimaju poduhvate, ili se ne potrude dovoljno da bi uspjeli.


Citat iz knjige: The Twelve Healers and Other Remedies – Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije – Dr. Edward Bach